site name Siwertell

Senior Mechanichal Engineer

Vi söker nu mekanikkonstruktörer till vår teknikavdelning.

På Teknikavdelningen, som ansvarar för den mekaniska designen för våra lossare, lastare och terminalutrustning, arbetar vi i team. Teamen driver sina egna tidplaner och de präglas av bra stämning med hjälpsamma kollegor där det är lätt att komma in som ny. Lär dig mer om oss och våra produkter på youtube eller på vår hemsida www.siwertell.com.

Jobbet

Du kommer att arbeta med konstruktion av komponenter och system till våra lossare, lastare och terminalutrustningar. Produkterna består till större delen av svetsade konstruktioner, conveyors och hydraulisk och elektrisk utrustning. Det kommer också att ingå layoutarbete, tekniska utredningar och olika former av beräkningar. I beräkningsarbetet får du stöd av våra egna beräkningsingenjörer som är specialister på området. Alla konstruktörer hos oss ansvarar för att handleda inhyrda konstruktionskonsulter.

Dina kvalifikationer    

Du har en högskole- eller universitetsexamen i t.ex. Maskin- eller Utvecklingsteknik och erfarenhet av konstruktionsarbete i 2D och 3D CAD. Det är en fördel om du jobbat med svetsade konstruktioner. All teknisk dokumentation är på engelska så goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt, är ett krav. Naturligtvis behärskar du även svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad och har lätt för att samarbeta och skapa en god team-känsla. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta beslut, tar ansvar och driver arbetet framåt både för egen del och på gruppnivå. 

Vi erbjuder dig...

..en intressant position i ett internationellt ledande företag med tydliga värderingar och en stark drivkraft att lyckas. Du kommer att jobba med skickliga kollegor och för rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas i rollen som konstruktör och ta ett större ansvar i roller som t.ex. lead engineer eller teknisk delprojektledare. Inom bolaget finns även andra karriärvägar inom t.ex. projektledning, contract management eller tekniskt inköp. På Siwertell är det högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att vara med och utveckla företagets produkter. 

Kontakt/sök tjänsten

Ansök snarast, då vi arbetar med löpande urval, genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt “Konstruktörer 2018” till Katarina.akesson@siwertell.com. För mer information om tjänsten, kontakta Sjunne Andersson, Manager Design & Engineering på 042-85925.

Vi ser framemot din ansökan

We are interested to hear from you! Please fill in your message and contact details below. We will reply to your request as soon as we can.