Siwertell

Controller med ERP-intresse

Siwertell Service ansvarar för att ta hand om eftermarknaden för alla produkter som företaget levererat till hela världen. Detta omfattar allt från leverans av små till stora reservdelar, till inspektioner och stora ombyggnationer. Vi ser nu framemot att välkomna en ny kollega till Service och Finance för  att vidare utveckla vårt sätt att arbeta!

Arbetsbeskrivning

Som Controller kommer du att ansvara för affärsområde Siwertell Service, claim management och ERP-utveckling. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Controller, Siwertell Services:  Rapportera, prognostisera och budgetera för affärsområde Siwertell Services enligt tidplan. Månadsvis avstämning av Service, omfattande uppföljning och granskning av service orders och projekt med marginaler inklusive fasta kostnader och rörelsekapital. Andra arbetsuppgifter inom Ekonomi förekommer. Huvuddelen av arbetet sker i SAP (ERP-system), Lime (CRM-system), Excel, Qlickview, Smartview och HFM (rapporteringsverktyg).

SAP Key User, administratör:  Ansvarig för SAP key user group, liksom super user för ekonomiavdelningen. Uppföljning av nuvarande arbetsprocesser i ERP-systemet för samtliga avdelningar, identifiera möjliga förbättringar och förändringar.

Du kommer även att ansvara för Claim Management inom bolaget (uppföljning, beräkningar och övervakning av processer).

Din bakgrund och personlighet        

Du är självgående, social, objektiv och analytisk liksom nyfiken och målorienterad och kan samarbeta med kollegor från olika områden och bakgrund i och utanför företaget. I din bakgrund ingår en civilekonomutbildning och erfarenhet av controlling och ERP-system. Du skall dessutom ha djupa kunskaper i Microsoft Excel

Vi erbjuder dig..

Ett tillfälle att arbeta i ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kollegor från en rad olika avdelningar. Positionen är placerad på kontoret i Bjuv.

Ansökan

Har du några frågor, kontakta: Lars Melander, Finance Director, tel 042 85807/ e-post lars.melander@siwertell.com  

Skicka din ansöka, personligt brev och CV senast 10 december 2017 till: career@siwertell.com

Vi ser framemot din ansökan

We are interested to hear from you! Please fill in your message and contact details below. We will reply to your request as soon as we can.